Selectează o Pagină

Sustinem producatorii de legume, fructe si cereale din Romania.

Site-ul nu mai este ACTIV.

AgriComert este o platforma care faciliteaza contactul intre micul producator si client. Te ajutam si iti promovezi produsele online si sa iti cresti vanzarile. Ca producator te invitam sa te alaturi comunitatii!

Adauga Producator!

Cum functioneaza?

Daca esti Producator agricol poti adauga un ANUNT GRATUIT apasand pe butonul “ADAUGA PRODUCATOR”

In cazul in care doresti sa preiei comenzile intr-un mod automat, fara dureri de cap, sa ai acces la lista de clienti, la comenzi si la facturi doar din cateva click-uri, ne poti contacta la contact@agricomert.ro

Ce este AgriComert?

Agricomert este o initiativa menita sa faciliteze contactul intre producatorii de culturi provenite din agricultura si clienti – care doresc sa cumpere online produse autohtone.

Mai mult de atat, facilitam aceasta interactiune oferind o experienta placuta atat cumparatorului, cat și producatorului prin solutii de preluare comenzi, de gestiune facturi, gestiune marfa, stoc etc..

Pentru a preveni raspandirea virusului recomandam optiunea de a plati cu cardul pe care o putem implementa la cerere.

Oferim solutii prin care producatorii pot prelua comenzile fara prea mari batai de cap. Cu totii stim acum ca Facebook si WhatsApp nu sunt cele mai bune solutii pentru a face acest lucru.

Multi producatori au fost asaltati cu mesaje pe telefon, pe WhatApp si in casuta de messenger. Multi dintre ei nu au facut fata si doresc o solutie mai buna.

Noi va putem ajuta sa va cresteti vanzarile si sa eficientizati preluarea si livrarea comenzilor. 

Solutii de preluare comenzi

Oferim o solutie optima de preluare comenzi mai eficienta decat WhatsApp-ul, decat messenger sau decat preluarea comenzilor prin completarea unui XLS. Va propunem solutii mai eficiente!

Plati cu cardul si solutii de facturare

Aceasta solutie este optionala doar pentru producatorii care doresc sa isi deschida o firma sau au deja o firma infiintata. Recomandam aceasta solutie producatorilor care au mai mult de 100 de comenzi/ luna. 

Promovare online

In zilele noastre promovarea online este necesara. Daca nu esti inca online este timpul sa te gandesti serios la aceasta oportunitate. Este mai bine sa te lansezi acum decat mai incolo, cand concurenta o sa fie si mai mare. 

Experienta noastra

Avem experienta de 4 ani in promovarea producatorilor autohtoni. De-a lungul timpului am facilitat interactiunea intre clienti si producatori prin realizarea de evenimente si targuri. 

Un lucru este sigur: peste 1 tona de legume si fructe sunt aruncate de catre producatori!

Te ajutam sa vinzi produsele inainte de a se strica. Munca o preaslavim si o respectam!

Sustinem producatorii de legume, fructe, cereale si alte culturi provenite din agricultura cu scopul de a-si creste mica afacere si implicit veniturile prin solutii practice.

"1 Producator la 100 de familii. Viziunea noastra este sa punem in contact cate 1 producator la 100 de familii"

– Echipa AgriComert

Consultanta in comert online!

Pe parcursul colaborarii te sustinem in a invata si a intelege cum sa vinzi online, cum sa folosesti instrumentele de preluare comenzi online, cum sa gestionezi facturile si alte lucruri importante care tin de comert.

Iti stam la dispozitie prin sedinte de instruire punctuale prin care iti impartasim cunostinte ce tin de comert, vanzari online si multe alte lucruri ce tin de cresterea si gestionarea unei afaceri in agricultura.

Te ajutam sa nu mai arunci la gunoi marfa si sa nu mai pierzi noptile la targuri!

Conditii pentru publicare anunt gratuit Producatori: 

– Persoane fizice – Atestat de producator.

– PFA , II , IF sau SRL – Certificat de Inregistrare emis de ONRC (optional).

Producatori care doresc solutii de preluare comenzi, plata cu cardul, facturare, etc..

Recomandam aceste solutii pentru producatorii care au peste 100 de comenzi/ luna. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la contact@agricomert.ro

Alatura-te comunitatii AgriComert!

Care sustine producatorii agricoli din Romania prin solutii practice pentru a creste vanzarile produselor autohtone.

Adauga Producator!