Selectează o Pagină

Termeni si conditii

Bine ai venit pe site-ul nostru! Mai jos vei gasi informatii importante despre TERMENI SI CONDITII atunci cand ne vizitezi site-ul si doresti sa apelezi la serviciile pe care le oferim. Aceste informatii sunt importante si te rugam sa le citesti cu atentie.

1. Documente contractuale

1.1. Prin inregistrarea pe site, Producatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care website-ul www.agricomert.ro isi deruleaza operatiunile comerciale.

1.2. Pentru motive justificate, Societatea care administreaza website-ul isi rezerva dreptul de a anula sau modifica statusul Serviciilor gratuite.  Daca modifica sau anuleaza statusul serveciilor va anunta Producatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia la adaugarea anuntului.  

1.3. Contractul se considera incheiat intre Producator si Societatea care administreaza website-ul www.agricomert.ro in momentul primirii de catre Producator acordul de a posta/publica anuntul pe pagina www.agricomert.ro .  

2. Politica de adaugare anunt online gratuit 

2.1. Accesul in vederea publicarii unui nou anunt  ii este permis oricarui Producator.  

Pentru motive justificate Brunomag Concept SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Producatorului  in vederea publicarii unui anunt, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Producatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel societatea Brunomag Concept. In oricare dintre aceste cazuri, Producatorul  se poate adresa la adresa de email: office@agricomert.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

2.2. Comunicarea cu Producatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Adauga un producator”, “cere oferta” sau “adauga un anunt gratuit”.  Societatea Brunomag Concept  are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

2.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Brunomag Concept isi rezerva dreptul de a cere Producatorilor  introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

2.4. www.agricomert.ro poate publica pe Site informatii despre Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care agricomert.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

2.5. Toate informatiile folosite pentru descrierea Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea societatii Brunomag Concept, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

2.6. Dupa 14 (paisprezece) zile de la publicarea unui anunt de catre producator, acestuia s-ar putea sa i se solicite un feedback in legatura cu anuntul publicat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Producator. In acest fel, Producatorul contribuie la informarea altor posibili Clienti de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Serviciilor. 

3. Dreptul la proprietatea intelectuala 

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a agricomert.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Producatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de agricomert.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al agricomert.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al agricomert.ro. 

3.3. Orice Continut la care Producatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre agricomert.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea agricomert.ro cu referire la acel Continut.

3.4. Producatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

3.5. In cazul in care agricomert.ro confera Producatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Producatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea agricomert.ro pentru respectivul Producator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun Continut transmis catre Producator prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea agricomert.ro si/sau al angajatului/prepusului agricomert.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Adauga producator 

4.1. Producatorul poate adauga un anunt pe site-ul agricomert.ro.

4.2. Prin finalizarea acestei operatiuni de adaugare producator consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de adaugare anunt, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii anuntului. 

4.3. Prin finalizarea acestui proces, Producatorul consimte catre agricomert.ro ca poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de agricomert.ro, in orice situatie in care este necesara contactarea Producatorului. 

4.4. Agricomert.ro poate sa nu accepte anuntul publicat de catre producator,  poate anula anuntul, in urma unei notificari prealabile adresateProducatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • datele furnizate de catre Producator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

5. Publicitate

5.1. Newsletter-ele agricomert.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de agricomert.ro. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

5.2. In momentul in care, Clientul se inregistreaza, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

  • prin contactarea agricomert.ro in acest sens.
  • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la agricomert.ro

5.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

6. Facturare pentru serviciile optionale

6.1.. Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.agricomert.ro  includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

6.2. agricomert.ro va transmite Producatorului factura aferenta serviciilor solicitate optional vandute de agricomert.ro. 

6.3. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Serviciilor optionale, Producatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul informatiile despre datele personale, printr-un e-mail la office@agricomert.ro

6.4. Prin trimiterea Serviciilor optionale, Producatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata. 

6.5. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail:office@agricomert.ro

7. Raspundere

7.1. agricomert.ro nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Producatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre agricomert.ro a oricarei din obligatiile sale. 

8. Confidențialitatea

8.1. Informațiile pe care Producatorul le furnizează vor fi folosite în concordanță cu termenii Politicii de Confidențialitate, așa cum sunt aceștia specificați în Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, pe care o găsiți aici ______________

9. Forta majora

9.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

9.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

10. Legea aplicabila 

10.1. Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre agricomert.ro si Clienti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Articolul 11. Modificarea continutului 

11.1. agricomert.ro isi rezerva dreptul de a modifica, adauga, suspenda sau sterge portiuni ale continutului www.agricomert.ro sau de a schimba specificatiile tehnice legate de utilizarea site-ului. in orice moment. De asemenea, agricomert.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona, temporar sau permanent, accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut al site-ului. 

11.2. Prezentul document poate fi modificat in orice moment, fara o notificare a utilizatorilor agricomert.ro. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi accesata in documentul publicat in aceasta pagina.